Arrangement

Gründerpizza og nettverkskveld 6. februar 2019

 

Vi har fått en del henvendelser om at det er flere som har lyst til å bygge nettverk i og med andre grundere i oppstartsfasen, og i den anledning så ønsker vi å invitere deg på Grûnderpizza, 6 februar fra kl 18.00 til ca 20.30 i Rogaland Ressurssenter sine lokaler på Helganesveien 41, ved flyplasskrysset. Det blir servering av Pizza så derfor trenger vi en påmelding.

Agenda for kvelden er høyst uformelt, men intensjonen er å mingle og knytte kontakter. Det blir presentasjon av et par spennende nyetableringer, og vi satser også på at det er noen som har lyst til å dele av sin erfaring så langt i sitt prosjekt.

Arrangementet er gratis.

Påmelding: https://rrsenter.wufoo.com/forms/granderpizza-og-nettverkskveld/

Arrangører er Næringshagen Rogaland Ressurssenter og Validé Haugesundregionen.
Vel møtt til en hyggelig og interessant samling blant likesinnede!

 

Bedriftenes Dag 2018

Det endelige programmet for Bedriftenes Dag er nå klart, og vi er glade for å kunne presentere et variert og innholdsrikt program for årets konferanse!

Konferansen arrangeres tirsdag 30. oktober på Park Inn Hotel.

Vekst, nyskaping og omstilling er gjennomgangstema for konferansen. I år har vi valgt «Det begynne i det små´a» som tittel for konferansen, en tittel som gjenspeiler at uansett om det er et nytt prosjekt, en ny bedrift eller en mer omfattende omstilling som må til, så begynner det i det små, og en må legge stein på stein og jobbe jevnt og trutt for å oppnå resultater.

På konferansen setter vi bl.a. fokus både på nye grunderprosjekter på Karmøy, og hvordan lokale bedrifter kan gå frem for å starte digitaliseringsprosjekt i bedriften. Runar Skarstein skal ta pulsen på næringslivet på Karmøy, og Finansminister Siva Jensen deltar med et innlegg om «Politikk for vekst og omstilling». Ikke minst får vi et interessant foredrag fra Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng.

Dette blir en spennende og innholdsrik konferansedag!

For program og påmelding: https://bedriftenesdag.no/program/

Nyskapingsuka 2018

Nyskapingsuka er en uke med inspirerende og lærerike arrangementer som skal styrke og fremme innovasjon og vekst i Haugesundregionen. En ny arena og møteplass for entreprenører, investorer og etablert næringsliv, hvor en kan utveksle kunnskap, dele nyskapende ideer og knytte nye kontakter.

Haugaland Vekst er initiativtaker til Nyskapingsuka, og Rogaland Ressurssenter er en av flere samarbeidspartnerne som har arrangement rettet mot næringsliv, gründere og studenter.

Program for Nyskapingsuka finner du her: http://nyskapingsuka.no/

 

 

VekstPartner 2018

I 2018 kan du som deltaker i Næringshageprogrammet få din egen VekstPartner.
VekstPartnerordningen er en mentorordning for å oppnå vekst og utvikling hos små og mellomstore bedrifter i Rogaland. Les mer under fanen Tjenester/Bedriftsutvikling/VekstPartner

Her kan du søke om å få din egen VekstPartner (løpende opptak): https://rrsenter.wufoo.eu/forms/vekstpartner-saknadsskjema/

 

 

Gründerpizza med tema «Folkefinansiering» 

Onsdag 2. mai arrangeres det igjen Gründerpizza, og denne gangen står temaet «Folkefinansiering» for tur. For mer informasjon og påmelding: 

https://www.eventbrite.com/e/grunderpizza-med-tema-folkefinansiering-tickets-45095365452

 

VekstProgrammet 2019

Nytt vekstprogram har oppstart våren 2019 . Les mer om vårt vekstprogram her: http://www.rrs.no/vekstprogrammet/

Du kan melde din interesse for å delta ved å sende en epost til anne.helgeland@rrs.no

 

Kurs i styrearbeid: 8. mai 2018.

Det blir styrekurs 8. mai i samarbeid med Tveit Regnskap. Kurset passer både nåværende og kommende styremedlemmer av små- og mellomstore bedrifter. Kursholder er Kjell Larsen, leder for bedriftsrådgivning hos Tveit Regnskap.

Emneoversikt:

– Styrets oppgaver og plikter
– Styrets økonomiansvar
– Styret som ressurs
– Praktisk styrearbeid

Mer informasjon og påmelding:

Kurs i Styrearbeid

 

VekstSpor-kurs for Næringshagene i Norge

Her kan du melde din interesse for å delta ved neste kvalifiseringskurs innen VekstSpor-metodikken. Målgruppe er forretningsutviklere tilknyttet Siva-godkjente næringshager.

For påmelding: https://rrsenter.wufoo.eu/forms/vekstsporet-kurs-for-naringshagene-septnov-18/

 

B2B Speedmeeting

Vi setter snart opp ny Speedmeeting i samarbeid med Avaldsnes IL.

Interessert i å delta? Kontakt: anne.helgeland@rrs.no